Nyheter

GC Rieber velger Intility

GC Rieber velger Intilitys industrialiserte plattformtjeneste for hele sitt IT-miljø.

GC Rieber er et tradisjonsrikt og familieeid selskap etablert i 1879. Selskapet utøver langsiktig aktivt eierskap overfor et utvalg av kjernevirksomheter. Forretningsområdene er konsentert rundt industri, shipping og eiendom.

Selskapet har hovedkontor i Bergen, og mer enn 400 medarbeidere på lokasjoner over hele verden, både på sjø og land.

GC Rieber har et globalt perspektiv og en felles bedriftskultur danner grunnlag for aktivt samfunnsansvar og bærekraft i alle ledd. GC Rieber Eiendom vant i 2019 «Bærekraftsprisen», der selskapet har klart å gjøre en forskjell og klart å sette bærekraft på agendaen.

Intility er en ferdig produsert plattformtjeneste for multicloud IT-miljøer. Tjenesten benyttes av mer enn 600 selskaper på tvers av 2000 lokasjoner i Norge og resten av verden. Intility fungerer som en digital grunnmur og katalysator for selskaper som vil utnytte teknologi til å øke egen produktivitet og konkurransekraft.

Les mer om GC Rieber.

Intility Partner EcoSystem