Nyheter

GC Rieber väljer Intility

GC Rieber väljer Intilitys industrialiserade plattformstjänst för hela sin IT-miljö.

GC Rieber är ett anrikt och familjeägt företag etablerat 1879. Företaget bedriver långsiktig aktivt ägande för ett urval av kärnverksamheter. Affärsområdena är koncentrerade kring industri, sjöfart och fastigheter.

Företaget har sitt huvudkontor i Bergen och över 400 medarbetare på platser över hela världen, både till sjöss och på land.

GC Rieber har ett globalt perspektiv och en gemensam företagskultur som utgör grunden för aktivt samhällsansvar och hållbarhet i alla led. GC Rieber Eiendom vann 2019 ett hållbarhetspris, för att företaget har lyckats göra skillnad och satt hållbarhet på agendan.

Intility är en enterprise grade plattformstjänst för multicloud IT-miljöer. Tjänsten används av över 600 företag på över 2 000 platser i Norge och resten av världen. Intility fungerar som en digital grund och katalysator för företag som vill utnyttja teknologi för att öka sin produktivitet och konkurrenskraft.

Läs mer om GC Rieber.

Intility Partner EcoSystem