Nyheter

Go-Ahead Nordic velger Intility

Go-Ahead Nordic velger Intilitys industrialiserte plattformtjeneste for hele sitt IT-miljø. Go-Ahead er Storbritannias største jernbaneoperatør. Nå har de etablert seg på det nordiske markedet under paraplyorganisasjonen Go-Ahead Nordic, og om 10 måneder overtar de strekningene Sørlandsbanen, Jærbanen og Arendalsbanen.

Selskapet skal etablere et komplett nettverk av aktører slik at de skal kunne vinne og gjennomføre kollektivtrafikk-kontrakter på en bærekraftig måte. Som en del av dette nettverket har Go-Ahead Nordic valgt Intilitys industrialiserte plattformtjeneste for hele sitt norske IT-miljø.

Intilitys ferdigproduserte multi-cloud plattformtjeneste benyttes av mer enn 600 selskaper på tvers av 2000 lokasjoner i Norge og resten av verden. Plattformtjenesten vil omfatte et ende-til-ende ansvar for Go-Ahead Nordic sitt IT-miljø. Intilitys målsetning er å fungere som en katalysator forselskaper som vil utnytte kraften i teknologitil å øke egen produktivitet og konkurransekraft.

Les mer om Go-Ahead Nordic.

Intility Partner EcoSystem