Nyheter

Go-Ahead Nordic väljer Intility

Go-Ahead Nordic väljer Intilitys industrialiserade plattformstjänst för hela sin IT-miljö. Go-Ahead är Storbritanniens största järnvägsoperatör. Nu har de etablerat sig på den nordiska marknaden under paraplyorganisationen Go-Ahead Nordic och om tio månader tar de över sträckorna Sørlandsbanen, Jærbanen och Arendalsbanen.

Företaget ska etablera ett komplett nätverk av aktörer för att kunna vinna och genomföra kollektivtrafikavtal på ett hållbart sätt. Som en del av detta nätverk har Go-Ahead Nordic valt Intilitys industrialiserade plattformstjänst för hela sin norska IT-miljö.

Intilitys enterprise grade multi-cloud plattformstjänst används av över 600 företag på över 2 000 platser i Norge och resten av världen. Plattformstjänsten kommer att omfatta ett helhetsansvar för Go-Ahead Nordic’s IT-miljö. Intilitys målsättning är att fungera som en katalysator för företag som vill utnyttja kraften i teknologi för att öka sin produktivitet och konkurrenskraft.

Läs mer om Go-Ahead Nordic.

Intility Partner EcoSystem