Plattformoppdatering

Intility oppdateres med Cloud Connect – direktelinjer til nettskyen

Fra og med 1. desember 2015 integreres Intility med Cloud Connect fra Kvantel; direktelinje fra Intility-plattformen til skyleverandørenes datasentre. Først ut er «Cloud Connect – ExpressRoute» som vil gi alle selskaper på Intility sikker, stabil og rask tilgang til tjenester i Microsoft-skyen. Intility vil i løpet av 2016 også tilby direktelinjer til andre skyleverandører, slik som Amazon Web Services, Softlayer og Salesforce.

­Etableringen av ExpressRoute gir alle selskaper på Intility-plattformen dedikert og sikker nettverkskapasitet til både Azure og Office 365. Tjenesten omfatter i tillegg overvåking og proaktiv feilretting av direkteforbindelsen 24/7/365. ExpressRoute gir betydelige sikkerhetsmessige og ytelsesmessige fordeler for applikasjoner som kjøres i Azure og Office 365, fremfor å benytte internett som forbindelse. 

Cloud Connect er kun én av flere integrasjoner som i disse dager etableres mellom Intility og et stadig økende antall eksterne skytjenester. I tillegg til nettverk integreres Intility også med skytjenester basert på single sign-on, automatisert lisens- og brukeradministrasjon, tilgangskontroll og sikkerhet. Dermed blir det enklere å få ut potensialet i skyen, samtidig som tjenestene inngår som en integrert del av hvert enkelt selskap sitt IT-miljø.

Ved å integrere Cloud Connect på Intility får alle kunder tilgang til ny og oppgradert funksjonalitet som en inkludert del av tjenesten.

Intility Partner EcoSystem