Nyheter

Construction City väljer Intility

Construction City väljer Intility Property Infrastructure, en nätverks- och säkerhetslösning som digital grund för teknologi och digitala tjänster i fastigheter.

När kontorsbyggnaden är färdig sommaren 2025 blir Construction City Norges största kontorsbyggnad på över 100 000 kvadratmeter.

– Vi är mycket nöjda med att få detta förtroende. I Construction City kommer det att arbeta väldigt många människor från en rad olika företag. Construction City har varit tydliga med vikten av att utveckla en lösning och ett system där prioriteringar styrs av användarupplevelsen. Intility Property Infrastructure möjliggör flexibla lösningar för en rad tjänster och är utvecklat för att tillgodose olika nätverks- och säkerhetsbehov som kommer att ta hand om hyresgästerna med en hög servicenivå. Hyresgästerna ansluter sig till en gemensam Wi-Fi-infrastruktur från var som helst i byggnaden och dirigeras till sin egen IT-plattform. De byggtekniska systemen och sensorerna som styr ventilation och passersystem integreras i samma nätverk, säger Simon Grønvik, Vice President, Network Services i Intility.

Läs resten av pressmeddelandet här.

Intility Partner EcoSystem