Nyheter

Construction City velger Intility

Construction City velger Intility Property Infrastructure, en nettverks- og sikkerhetsløsning og en digital grunnmur for teknologi og digitale tjenester i bygget.

Når bygget står ferdig sommeren 2025 blir Construction City Norges største kontorbygg på over 100.000 kvadratmeter.

– Vi er svært fornøyde med å få denne tilliten. I Construction City kommer det til å jobbe veldig mange mennesker i en rekke ulike selskaper. Construction City har vært tydelige på viktigheten av å utvikle en løsning og et system der prioriteringer settes av brukeropplevelsene. Intility Property Infrastructure legger til rette for fleksible løsninger for en rekke tjenester, og er utviklet for å levere på ulike nettverks- og sikkerhetsbehov som vil ivareta leietakerne med en høy servicegrad. Leietakerne kobler seg til én felles Wi-Fi infrastruktur fra hvor som helst i bygget og rutes til egen IT-plattform. De byggtekniske systemene og sensorene som styrer ventilasjon og adgangskontroll integreres i det samme nettverket, sier Simon Grønvik, Vice President, Network Services i Intility.

Les resten av pressemeldingen her.

Intility Partner EcoSystem