Nyheter

REEtec väljer Intility

REEtec väljer Intilitys plattformstjänst för hela sin IT-miljö.

REEtec är ett teknologiföretag som sedan 2008 har utvecklat miljövänlig och banbrytande teknik för framställning av sällsynta jordartsmetaller. REEtecs teknik kan minska koldioxidutsläppen med 90 procent jämfört med andra ledande leverantörer. Företaget kommer att påbörja byggandet av sin första industriella separationsanläggning, belägen på Herøya i Norge, under 2024.

Intility är en plattformstjänst som används av över 600 företag på över 2 500 platser i Skandinavien och resten av världen. Intility består av en industrialiserad IT-infrastruktur och en multicloud-driftsplattform som tillsammans tar ett helhetsansvar för allt från användare och infrastruktur på varje plats, till säkerhet och daglig drift av molnbaserade applikationer och system.

Intility fungerar som en digital grund och katalysator för företag som vill utnyttja teknologi för att öka sin produktivitet och konkurrenskraft.

Läs mer om REEtec.

Intility Partner EcoSystem