Nyheter

Simonsen Vogt Wiig väljer Intility

Advokatfirmaet Simonsen Vogt Wiig väljer Intilitys plattformstjänst för hela sin IT-miljö.

Simonsen Vogt Wiig är ett av landets ledande advokatfirmor med kontor i Norges största städer och i Singapore. Företaget har över 230 anställda och erbjuder tjänster inom alla affärsjuridiska områden.

Intility är en plattformstjänst som används av över 600 företag på över 2 500 platser i Skandinavien och resten av världen. Intility består av en industrialiserad IT-infrastruktur och en multicloud-driftsplattform som tillsammans tar ett helhetsansvar för allt från användare och infrastruktur på varje plats, till säkerhet och daglig drift av molnbaserade applikationer och system.

Intility fungerar som en digital grund och katalysator för företag som vill utnyttja teknologi för att öka sin produktivitet och konkurrenskraft.

Läs mer om Simonsen Vogt Wiig.

Intility Partner EcoSystem