Nyheter

Morrow Bank väljer Intility

Morrow Bank väljer Intilitys plattformstjänst för hela sin IT-miljö.

Morrow Bank (tidigare Komplett Bank ASA) är en helt digital nischbank som erbjuder personliga lån, kreditkort och insättningskonton till konsumenter i Norge, Sverige och Finland. Banken bygger på operativ effektivitet och låga kostnader, vilka uppnås genom centraliserade driftsprocesser, moderna system och digital infrastruktur. Banken grundades 2014 och har sitt huvudkontor i Lysaker, Oslo.

Intility är en plattformstjänst som används av över 600 företag på över 2 500 platser i Norge och resten av världen. Intility består av en industrialiserad IT-infrastruktur och en multicloud-driftsplattform som tillsammans tar ett helhetsansvar för allt från användare och infrastruktur på varje plats, till säkerhet och daglig drift av molnbaserade applikationer och system.

Intility fungerar som en digital grund och katalysator för företag som vill utnyttja teknologi för att öka sin produktivitet och konkurrenskraft.

Läs mer om Morrow Bank.

Intility Partner EcoSystem