Nyheter

BAHR väljer Intility

BAHR väljer Intilitys plattformstjänst för hela sin IT-miljö.

BAHR är en norsk affärsjuridisk advokatbyrå som grundades 1966 och täcker alla centrala områden inom affärsjuridik. BAHR bistår framstående norska och utländska industriföretag, privata investeringsgrupper, offentligt ägda aktörer och offentligt ägda företag. Företaget anses vara ett av Norges ledande advokatfirmor och rankas högt av de största och mest respekterade kreditvärderingsinstituten inom branschen.

Intility är en plattformstjänst som används av över 600 företag på över 2 500 platser i Norge och resten av världen. Intility består av en industrialiserad IT-infrastruktur och en multicloud-driftsplattform som tar ett helhetsansvar för allt från användare och infrastruktur på varje plats, till säkerhet och daglig drift av molnbaserade applikationer och system.

Intility fungerar som en digital grund och katalysator för företag som vill utnyttja teknologi för att öka sin produktivitet och konkurrenskraft.

Läs mer om BAHR.

Intility Partner EcoSystem