Nyheter

BAHR velger Intility

BAHR velger Intilitys ende-til-ende plattformtjeneste for hele sitt IT-miljø.

BAHR er et norsk forretningsadvokatfirma, etablert i 1966, som dekker alle de sentrale forretningsjuridiske disiplinene. BAHR bistår toneangivende norske og utenlandske industriselskaper, private investormiljøer, offentlige eiere og offentlig eide selskaper. Firmaet er ansett som et av Norges ledende advokatfirmaer, og er rangert helt på topp av de største og mest anerkjente ratingbyråene i bransjen.

Intility er en plattformtjeneste som benyttes av mer enn 600 selskaper på tvers av 2500 lokasjoner i Norge og resten av verden. Intility består av en industrialisert IT-infrastruktur og en multicloud-driftsplattform som til sammen ivaretar et totalt ansvar for alt fra brukere og infrastruktur på den enkelte lokasjon, til sikkerhet og daglig drift av skybaserte applikasjoner og systemer.

Intility fungerer som en digital grunnmur og katalysator for selskaper som vil utnytte teknologi til å øke egen produktivitet og konkurransekraft.

Les mer om BAHR.

Intility Partner EcoSystem