Nyheter

RSM Norge väljer Intility

RSM Norge, Norges ledande revisions- och rådgivningsföretag för små och medelstora företag, väljer Intilitys plattformstjänst för hela sin IT-miljö. Med över 230 anställda fördelade på tio kontor i Norge erbjuder de tjänster inom revision, rådgivning, juridik, skatt, avgifter och transaktionsstöd.

Intility är en plattformstjänst som används av över 600 företag på över 2 500 platser i Norge och resten av världen. Intility består av en industrialiserad IT-infrastruktur och en multicloud-driftsplattform som tar ett helhetsansvar för allt från användare och infrastruktur på varje plats, till säkerhet och daglig drift av molnbaserade applikationer och system.

Intility fungerar som en digital grund och katalysator för företag som vill utnyttja teknologi för att öka sin produktivitet och konkurrenskraft.

Läs mer om RSM Norge.

Intility Partner EcoSystem