Plattformoppdatering

Intility oppdateres med Elasticsearch

Intility oppdateres med Elasticsearch, en fully managed tjeneste for alle selskaper på Intility. 

Hardware, software og apparater genererer en økende mengde logger og beregninger hver eneste dag. Loggene inneholder verdifull informasjon om hva, hvorfor og når ting skjer eller har skjedd. Et viktig ledd for digitalisering av kjernevirksomhet er stabile og sikre verktøy for å hurtig aggregere, analysere, visualisere og reagere på den enorme mengden datalogging genererer. Elasticsearch løser alle logg- og beregningsrelaterte behov og er nå tilgjengelig gjennom Intilitys Developer Cloud – en skreddersydd utviklerplattform for selskaper med fokus på digitalisering for økt produktivitet og konkurransekraft. 

Elasticsearch fra Intility distribueres med samtlige lisensierte features fra Elastic, inkludert maskinlæring, varsling og rapportering, administrert og styrt via Elastic Cloud Enterprise. Tjenesten er beskyttet av en omfattende sikkerhetsplattform som kontinuerlig oppdateres og videreutvikles. I tillegg gir løsningen en enhetlig plattform for sikker tilgangsstyring, én identitet på tvers av alle utviklertjenester, og ett kontaktpunkt for teknisk bistand og håndtering av feilsituasjoner.

Les mer om Elastic

Intility Partner EcoSystem