Plattformoppdatering

Intility-plattformen oppdateres med Argus Managed Defence

Intility-plattformen oppdateres med sikkerhetstjenesten Argus Managed Defence som en inkludert tjeneste for alle selskaper på Intility.

Argus leveres i samarbeid med mnemonic, et av Nordens største sikkerhetsselskaper. mnemonic er blant annet samarbeidspartner av Europols Center for Cyber Crime (EC3), og er en del av deres Advisory Group for Internet Security.

Argus Managed Defence vil fungere som et ytterligere forsvarsverk mot avanserte IT-sikkerhetstrusler gjennom 24/7 analyse og overvåkning av datatrafikk. Intilitys sikkerhetsplattform består av flere sikkerhetsbarrierer og deteksjonssystemer som er implementert for å beskytte mot og oppdage sikkerhetstrusler.

mnemonic bistår allerede en rekke av Norges største offentlig og private virksomheter, og samarbeider blant annet med Nordic Financial CERT, KraftCERT og Cyberforsvaret.

Les mer om Argus her.

Intility Partner EcoSystem