Nyheter

Vålerengas nye stadion blir Intility Arena

Teknologiselskapet Intility har inngått avtale med Vålerenga Fotball som innebærer at klubbens nye stadion vil bære navnet Intility Arena. Avtalen har en ramme på 10 år.

Den nye arenaen på Valle Hovin er Norges tredje største idrettsstadion og blant annet hjemmebane for Vålerenga sine A-lag menn og kvinner.

Intility er et norsk teknologiselskap med hovedkontor i Schweigaardsgate i Oslo.

– Vi er veldig glad for å ha fått på plass denne avtalen. Intility er et selskap i vekst og dette er en viktig investering i vår videre utvikling, sier Andreas Hisdal, administrerende direktør i Intility.

– Dette betyr mye for stoltheten og samholdet i vår egen organisasjon. I tillegg gir det oss en mulighet til å bli bedre kjent, både blant nye medarbeidere og kunder.

Intility har i flere år vært med på å støtte Norway Cup på Ekebergsletta og avtalen med Vålerenga er en naturlig videreføring av dette engasjementet.

– Vålerenga har en strategi om å samarbeide med alle fotballklubbene i Oslo, noe som har appellert veldig til oss. Kraften i Intility har i alle år handlet om å vise hva det er mulig å få til når mennesker jobber tett sammen over tid med å bygge og utvikle én tjeneste. På den måten identifiserer vi oss med dynamikken og lag-kulturen som fotballen representerer. Folk i Oslo er heller ikke bortskjemte når det gjelder tilgang på idrettsanlegg, så det å kunne bidra til det som nå skapes på Valle Hovin gir også veldig mening, sier Hisdal.

– Fra klubben sin side så er Intility den ideelle samarbeidspartneren. Først av alt så tenker de langsiktig – de ønsker å bygge dette sammen med oss de neste 10 årene. De har i likhet med oss internasjonale ambisjoner, samtidig som de er opptatt av at de er «født og oppvokst» i Oslo. Intility driver også innenfor en fremtidsrettet og nytenkende bransje, som kan bidra med ny kunnskap for hvordan vi som fotballklubb kan bli enda mer profesjonelle og effektive i vårt arbeid, sier Erik Espeseth, daglig leder i Vålerenga Fotball Elite.

For mer informasjon, vennligst kontakt:

Andreas Hisdal, administrerende direktør i Intility, tlf. 907 28 112

Erik Espeseth, daglig leder i Vålerenga Fotball Elite, tlf. 911 00 219

Intility Partner EcoSystem