Nyheter

Morrow Bank velger Intility

Morrow Bank velger Intilitys plattformtjeneste for hele sitt IT-miljø.

Morrow Bank (tidligere Komplett Bank ASA) er en heldigital nisjebank som tilbyr personlige lån, kredittkort og innskuddskontoer til forbrukere i Norge, Sverige og Finland. Operasjonell effektivitet og lave kostnader er fundamentet for banken, og oppnås gjennom sentraliserte driftsprosesser, moderne systemer og digital infrastruktur. Banken ble etablert i 2014, og har sitt hovedkontor på Lysaker i Oslo.

Intility er en plattformtjeneste som benyttes av mer enn 600 selskaper på tvers av 2500 lokasjoner i Norge og resten av verden. Intility består av en industrialisert IT-infrastruktur og en multicloud-driftsplattform som til sammen ivaretar et totalt ansvar for alt fra brukere og infrastruktur på den enkelte lokasjon, til sikkerhet og daglig drift av skybaserte applikasjoner og systemer.

Intility fungerer som en digital grunnmur og katalysator for selskaper som vil utnytte teknologi til å øke egen produktivitet og konkurransekraft.

Les mer om Morrow Bank.

Intility Partner EcoSystem