Nyheter

Elden Advokatbyrå väljer Intility

Elden Advokatbyrå väljer Intilitys plattformstjänst för hela sin IT-miljö.

Elden är en av Norges största advokatbyråer inom processrätt och straffrätt. De för talan i mål vid alla domstolar, inklusive norska Høyesteretten. Byrån har 150 medarbetare och har sitt huvudkontor i Oslo, samt regionkontor i Sandefjord, Hamar, Gol, Stavanger, Haugesund, Bergen och Tromsø.

Intility är en plattformstjänst som används av över 600 företag vid 2 500 platser i Norge och resten av världen. Intility består av en industrialiserad IT-infrastruktur och en multicloud-driftsplattform som tillsammans tar ett helhetsansvar för allt från användare och infrastruktur vid varje plats, till säkerhet och daglig drift av molnbaserade applikationer och system.

Intility fungerar som en digital grund och katalysator för företag som vill utnyttja teknologi för att öka sin produktivitet och konkurrenskraft.

Läs mer om Elden.

Intility Partner EcoSystem