Nyheter

Elden Advokatfirma velger Intility

Elden Advokatfirma velger Intilitys ende-til-ende plattformtjeneste for hele sitt IT-miljø.

Elden er et av landets største advokatfirma innen prosedyre og strafferett. De fører saker for alle domstoler, inkludert Høyesterett. Firmaet har 150 medarbeidere, med hovedkontor i Oslo, og regionskontorer i Sandefjord, Hamar, Gol, Stavanger, Haugesund, Bergen og Tromsø.

Intility er en plattformtjeneste som benyttes av mer enn 600 selskaper på tvers av 2500 lokasjoner i Norge og resten av verden. Intility består av en industrialisert IT-infrastruktur og en multicloud-driftsplattform som til sammen ivaretar et totalt ansvar for alt fra brukere og infrastruktur på den enkelte lokasjon, til sikkerhet og daglig drift av skybaserte applikasjoner og systemer.

Intility fungerer som en digital grunnmur og katalysator for selskaper som vil utnytte teknologi til å øke egen produktivitet og konkurransekraft.

Les mer om Elden.

Intility Partner EcoSystem