Nyheter

StrongPoint väljer Intility

StrongPoint väljer Intilitys plattformstjänst för hela sin IT-miljö.

StrongPoint är ett börsnoterat teknikföretag som är verksamt i över 25 länder. Företaget levererar tjänster och lösningar för att göra butiker smartare, förbättra shoppingupplevelsen och effektivisera e-handeln av dagligvaror. StrongPoint har över 500 anställda och har sitt huvudkontor i Norge.

Intility är en plattformstjänst som används av över 600 företag på över 2 500 platser i Norge och resten av världen. Intility består av en industrialiserad IT-infrastruktur och en multicloud-driftsplattform som tar ett helhetsansvar för allt från användare och infrastruktur på varje plats, till säkerhet och daglig drift av molnbaserade applikationer och system.

Intility fungerar som en digital grund och katalysator för företag som vill utnyttja teknologi för att öka sin produktivitet och konkurrenskraft.

Läs mer om StrongPoint.

Intility Partner EcoSystem