Nyheter

StrongPoint velger Intility

StrongPoint velger Intilitys ende-til-ende plattformtjeneste for hele sitt IT-miljø.

StrongPoint er et børsnotert teknologiselskap med virksomhet i over 25 land. Selskapet leverer tjenester og løsninger for å gjøre butikker smartere, handleopplevelsen bedre og netthandel av dagligvarer mer effektiv. StrongPoint har over 500 ansatte, med hovedkontor i Norge.

Intility er en plattformtjeneste som benyttes av mer enn 600 selskaper på tvers av 2500 lokasjoner i Norge og resten av verden. Intility består av en industrialisert IT-infrastruktur og en multicloud-driftsplattform som til sammen ivaretar et totalt ansvar for alt fra brukere og infrastruktur på den enkelte lokasjon, til sikkerhet og daglig drift av skybaserte applikasjoner og systemer.

Intility fungerer som en digital grunnmur og katalysator for selskaper som vil utnytte teknologi til å øke egen produktivitet og konkurransekraft.

Les mer om StrongPoint.

Intility Partner EcoSystem