Nyheter

REDGO velger Intility

REDGO, tidligere kjent som Falck Veihjelp, velger Intilitys ende-til-ende plattformtjeneste for sitt IT-miljø.

REDGO, en del av Gjensidige, er en ledende leverandør av veiassistanse og bilberging i Norden med 365 ansatte i Norge, Sverige, Danmark og Finland. REDGO har over 70 års erfaring innen berging av kjøretøy med en visjon om å forenkle og utvikle sine tjenester i et stadig mer komplekst mobilitetslandskap. 

Intility er en plattformtjeneste som benyttes av mer enn 600 selskaper på tvers av 2 500 lokasjoner i Skandinavia og resten av verden. Tjenesten benyttes blant annet av Norges Bank, Scatec, BDO, DN Media Group, Space Norway, Entra og Advokatfirmaene Wiersholm og Bahr. Intility består av en industrialisert IT-infrastruktur og en multicloud-driftsplattform, levert som en tjeneste.  

Intility fungerer som en digital grunnmur og katalysator for selskaper som vil utnytte teknologi til å øke egen produktivitet og konkurransekraft.

For mer informasjon om REDGO, besøk deres nettside.

Intility Partner EcoSystem