Nyheter

Ræder Bing velger Intility

Advokatfirmaet Ræder Bing velger Intilitys ende-til-ende plattformtjeneste for hele sitt IT-miljø.

Ræder Bing er et ledende advokatfirma med bred forretningsjuridisk kompetanse. Firmaet er et resultat av sammenslåingen mellom Advokatfirmaet Ræder AS og Bing Hodneland Advokatselskap. Begge selskaper har en tradisjonsrik historie som strekker seg langt bak i tid og er anerkjente både nasjonalt og internasjonalt innenfor de samme bransjene.

Ræder Bing dekker hele det forretningsjuridiske fagfeltet og har sterke avdelinger bla innen eiendom, IT/tech og underholdning samt spisskompetanse innen handel, forsikring, transport og finans. Ræder Bing har ca 110 ansatte på kontoret i Bjørvika.

Intility er en plattformtjeneste som benyttes av mer enn 600 selskaper på tvers av 2500 lokasjoner i Skandinavia og resten av verden. Intility består av en industrialisert IT-infrastruktur og en multicloud-driftsplattform, levert som en tjeneste. 

Intility fungerer som en digital grunnmur og katalysator for selskaper som vil utnytte teknologi til å øke egen produktivitet og konkurransekraft.

Les mer om Ræder Bing.

Intility Partner EcoSystem