Plattformoppdatering

Intility etablerer ExpressRoute til Microsoft Dynamics 365

Intility utvider direktelinjer til Microsoft sin skyplattform med dedikert forbindelse til Dynamics 365. Alle selskaper på Intility har nå dedikert tilgang til hele Dynamics 365 med garantert SLA på forbindelsene.    

ExpressRoute gir redundant og sikker nettverkskapasitet til hele Dynamics 365-plattformen, Azure og Office 365. I tillegg oppnås betydelige ytelsesmessige fordeler for de som bruker applikasjoner som kjøres i Dynamics 365, fremfor å benytte internett som bærer.  

Intility er også integrert med Microsoft sine skytjenester basert på single sign-on, automatisert lisens- og brukeradministrasjon, tilgangskontroll og sikkerhet. Dermed blir det enklere å utnytte mulighetene i skyen når integrasjoner med skytjenester inngår som en del av hvert enkelt selskap sitt IT-miljø på Intility. 

Intility er tett integrert med eksterne skytjenester, og tilbyr direktelinjer til en rekke av disse.

Intility Partner EcoSystem