Plattformoppdatering

Intility oppdateres med Microsoft Intune

Intility har i samarbeid med Microsoft etablert Intune som en ferdig produsert device management tjeneste på Intility-plattformen. Oppdateringen gir alle selskaper på Intility klikkbasert tilgang til Intune som en tjeneste, tett integrert med eget IT-miljø.

Intune er etablert på tvers av både Microsoft Azure og Intility-plattformen som gir neste generasjons sikring og administrasjon av mobile enheter i bedriften. Selskaper får muligheten til å distribuere applikasjoner og data på en sikker og effektiv måte. Intune gjør det mulig å skille mellom personlig og bedriftsdata, som forhindrer lagring og kopiering på uautoriserte steder. Løsningen inkluderer også selective wipe som gjør at bedriftsdata og tilganger automatisk fjernes ved terminering av bruker, uten at det påvirker personlige applikasjoner eller data.  

Implementeringen av Microsoft Intune på Intility-plattformen gir:

  • Single Point of Contact og ubegrenset support
  • Full integrasjon med selskapets IT-miljø
  • Kontinuerlig tilgjengeliggjøring av applikasjoner i egen portal
  • Administrasjon av sikkerhetspolicier, og utarbeidelse av sikkerhetsrapporter 
  • Sikker sletting av bedriftsdata ved terminering av ansettelsesforhold      
  • Garantert utviklingstakt
Intility Partner EcoSystem