Plattformuppdatering

Intility lanserar GPT-chatt

Intility lanserar en säker och användarvänlig GPT-chatt, tillgänglig för alla företag på Intility.

Intility GPT använder språkmodeller utvecklade av OpenAI och körs i kundens egna Azure-tenant. Tjänsten ger alla anställda i företaget tillgång till en GPT-chatt där all data är skyddad från att användas för att vidareutveckla språkmodeller.

Vad är Intility GPT?

Precis som med Chat GPT är Intility GPT en AI-chattjänst som låter dig ha en konversation med en stor språkmodell. Intility GPT och Chat GPT har gemensamt att de använder samma språkmodeller för att generera text, men där Intility GPT innehåller ett gränssnitt och funktionalitet som hjälper användare att mer effektivt utnyttja kraften i de stora språkmodellerna.

Intility GPT använder inte innehållet i meddelanden för att träna språkmodeller. Därför kan man använda tjänsten utan att oroa sig för att data används för andra ändamål. All data kopplad till tjänsten lagras på norska och svenska datacenter.

Tjänsten kommer kontinuerligt att vidareutvecklas med ny funktionalitet.

Intility Partner EcoSystem