Nyheter

Kulturdirektoratet väljer Intility

Kulturdirektoratet, tidigare Kulturrådet, väljer Intilitys plattformstjänst för hela sin IT-miljö.

Kulturdirektoratet är en offentlig förvaltningsmyndighet i Norge vars syfte är att stimulera samtida konst- och kulturuttryck och bidra till att lyfta fram kulturens roll i samhället. Kulturdirektoratet har en bred verktygslåda för att stimulera kultursektorn genom bidrag och utvecklingsuppgifter, digitalisering och internationalisering. Organisationen har cirka 150 anställda med kontor i Oslo, Bodø och Trondheim.

Intility är en plattformstjänst som används av över 600 företag på över 2 500 platser i Norge och resten av världen. Intility består av en industrialiserad IT-infrastruktur och en multicloud-driftsplattform som tar ett helhetsansvar för allt från användare och infrastruktur på varje plats, till säkerhet och daglig drift av molnbaserade applikationer och system.

Intility fungerar som en digital grund och katalysator för företag som vill utnyttja teknologi för att öka sin produktivitet och konkurrenskraft.

Läs mer om Kulturdirektoratet.

Intility Partner EcoSystem