Nyheter

OnePark väljer Intility

OnePark väljer Intilitys industrialiserade plattformstjänst för hela sin IT-miljö.

OnePark är den ledande aktören inom helhetsparkering i Norge. Med bred kompetens och lång erfarenhet inom parkeringstjänster utvecklar de innovativa kundlösningar på sin egen teknologiplattform, som till exempel deras Autopay-system. Företaget har sitt huvudkontor i IT Fornebu och består i dag av cirka 150 anställda.

Intility är en komplett multicloud-plattformstjänst som används av över 600 företag på över 2 000 platser i Norge och resten av världen. Intility tar nu över helhetsansvaret för OneParks IT-miljö och kommer fungera som en katalysator för företagets arbete med digital utveckling och professionell drift av parkeringsanläggningar.

Läs mer om OnePark AS här.

Intility Partner EcoSystem