Nyheter

OnePark velger Intility

OnePark velger Intilitys industraliserte plattformtjeneste for hele sitt IT-miljø. 

OnePark er Norges ledende aktør innen fullservice parkering. Med bred kompetanse og lang erfaring innen parkeringstjenester utvikler de innovative kundeløsninger på egen teknologiplattform, som for eksempel sitt Autopay system. Firmaet har hovedkontor på IT Fornebu og består i dag av ca. 150 ansatte.

Intility er en ferdigprodusert multi-cloud plattformtjeneste som benyttes av mer enn 600 selskaper på tvers av 2000 lokasjoner i Norge og resten av verden. Intility overtar nå ende-til-ende-ansvaret for hele OneParks IT-miljø og vil fungere som en katalysator for selskapets arbeid med digital utvikling og profesjonell drift av parkeringsanlegg. 

Les mer om OnePark AS her.

Intility Partner EcoSystem