Nyheter

Simployer velger Intility

Simployer (tidligere Infotjenester), Norges største leverandør av HR-software, kurs, kompetanse og økonomi, velger Intilitys industrialiserte plattformtjeneste for hele sitt IT-miljø. Simployer tilbyr virksomheter ekspertise og løsninger for styring og utvikling av arbeidsstyrken, og mer enn 1,2 millioner arbeidstakere og ledere støtter seg hver dag på løsninger fra selskapet. Simployer har over 250 ansatte fordelt på hovedkontoret i Sarpsborg og avdelingskontorer i Kristiansand, Göteborg, Stockholm og Gdansk.

Intility er en ferdigprodusert multi-cloud plattformtjeneste som benyttes av mer enn 600 selskaper på tvers av 2000 lokasjoner i Norge og resten av verden. Intilitys ferdigproduserte plattformtjeneste vil ivareta et ende-til-ende ansvar for hele IT-miljøet til Infotjenester – alt fra sentrale skytjenester til lokal infrastruktur og klienter. Intility fungerer som en katalysator for selskaper som vil utnytte kraften i teknologi til å øke egen produktivitet og konkurransekraft.

Les mer om Simployer.

Intility Partner EcoSystem