Nyheter

Simployer väljer Intility

Simployer (tidigare Infotjenester), Norges största leverantör av HR-programvara, utbildning, kompetens och ekonomi, väljer Intilitys industriellt producerade plattformstjänst för hela sin IT-miljö. Simployer erbjuder företag expertis och lösningar för hantering och utveckling av arbetsstyrkan, och över 1,2 miljoner anställda och chefer förlitar sig dagligen på företagets lösningar. Simployer har över 250 anställda vid huvudkontoret i Sarpsborg och avdelningskontor i Kristiansand, Göteborg, Stockholm och Gdansk.

Intility är en enterprise grade plattformstjänst för multicloud-miljöer som används av över 600 företag på över 2 000 platser i Norge och resten av världen. Intilitys plattformstjänst kommer att ansvara för hela IT-miljön hos Infotjenester, inklusive molntjänster, lokal infrastruktur och klienter. Intility fungerar som en katalysator för företag som vill utnyttja kraften i teknologi för att öka sin produktivitet och konkurrenskraft.

Läs mer om Simployer.

Intility Partner EcoSystem