Plattformoppdatering

Intility-plattformen oppdateres med Akamai CDN

Intility-plattformen oppdateres med Content Delivery Network (CDN) fra Akamai, verdens største og mest betrodde distribusjonsnettverk for medierelatert innhold. Dette gir alle selskaper på Intility raskere og sikrere tilgang til innhold fra de største nyhets- og underholdningsaktørene globalt. Akamai cacher direktesendt og on-demand innhold fra blant andre NRK, TV2 og BBC på Intility-plattformen i sanntid. På den måten kan selskaper på plattformen streame innholdet direkte fra Intility. 

Under sportsarrangementer eller andre store begivenheter vil mange konsumere det samme innholdet samtidig. Ved å hente cachet innhold direkte fra CDN-noden til Akamai på Intility, streames dette uten begrensninger på kapasitet, brukeropplevelse eller kvalitet. 

Akamais CDN-plattform bygger på mer enn 240 000 servere distribuert i over 130 land. 

Les mer om Akamai og CDN her.

Intility Partner EcoSystem