Nyheter

Intility kåret til Årets Service Provider av Hewlett Packard Enterprise

Under det årlige HPE partner kick-offet som gikk av stabelen 1. september, ble Intility kåret til Årets Service Provider Partner 2015. 

HPE’s begrunnelse for prisen: 

Vinneren ble HPE Norges nye Service Provider Partner i 2015 og er en av de meste synlige partnere våre i EMEA (Europa, Midtøsten og Afrika). Gjennom hele 2015 har vinneren og HPE etablert et veldig tett forhold med fokus på innovasjon basert på HPEs produkter og løsninger. Vinneren har i tillegg bygget kompetanse og kunnskap på HPEs portefølje og etablert en tett ledelses-struktur med HPE Norge. Vi er veldig fornøyde med samarbeidet så langt og gleder oss til felles vekst i det norske markedet.

Intility er stolte over å bli kåret til Årets Service Provider Partner 2015 av HPE. Vi takker for et godt samarbeid med mye spennende i vente.

Intility Partner EcoSystem