Nyheter

Axactor velger Intility

Det børsnoterte inkassoselskapet Axactor (OSE: AXA) velger Intility sin IT-plattformtjeneste for sitt internasjonale IT-miljø. Valget av Intility gir Axactor tilgang til en komplett enterprise-grade IT-plattform som skal understøtte selskapets ekspansjon og pågående digitalisering av egen kjernevirksomhet. Axactor har nylig kjøpt opp de to ledende spanske inkassoselskapene ALD Abogados og Geslico, det italienske inkassoselskapet CS Union samt det norske inkassoselskapet IKAS. I tillegg til oppkjøp i Spania, Norge og Italia går Axactor i disse dager inn i stadig flere vekstmarkeder.

Med Intility får Axactor tilgang til en ferdigprodusert IT-plattform som gir selskapet ubegrenset tilgang til compute og lagring, sanntids speiling av alle applikasjoner og data, en komplett sikkerhetsinfrastruktur og tett integrasjon med et stadig økende antall public cloud-tjenester slik som Microsoft Azure, Salesforce, Office 365 og AWS. 

Et sterkt fokus på digitalisering bidrar til et stadig mer omfattende og integrert applikasjonsmiljø i Axactor. Intility representerer en «applikasjonskrybbe» for kritiske applikasjoner og tjenester. Detaljert overvåkning av applikasjoner, databaser og online tjenester, big data analytics og high availability tjenester kombinert med proaktiv hendelseshåndtering 24/7/365 er avgjørende for at Axactor skal kunne utvikle morgendagens digitale tjenester for medarbeidere og kunder. 

I tråd med vår vekststrategi er vi avhengige av en IT-plattform som er robust, fleksibel og skalerbar. For oss handler det om å utnytte kraften og mulighetene som ligger i digitalisering av vår inkassovirksomhet.  Vi trenger partnere som kan understøtte denne strategien og valget av Intility er et ledd i denne satsingen.

Endre Rangnes, administrerende direktør i Axactor

Axactor representerer en veldig spennende kunde for Intility. Vi ser frem til å kunne bidra med vår løsning i utviklingen av et stadig mer omfattende og integrert IT-miljø på tvers av flere ulike land.

Andreas Hisdal, administrerende direktør i Intility

For mer informasjon, kontakt:

Axactor: Adm. Dir, Endre Rangnes tlf.  482 21 111

Intility:  Adm. Dir., Andreas Hisdal, tlf. 907 28 112

Om Axactor

Axactor er et nyetablert selskap innen inkasso, gjeldsinnkreving og porteføljeoppkjøp. Selskapet har et nordisk utgangspunkt, med en ambisiøse pan-europeisk vekststrategi. Markedet estimeres til rundt 1500 milliarder euro. Selskapet er etablert i Spania, Italia og Norge og har i dag rundt 700 ansatte.

Intility Partner EcoSystem