Nyheter

Skuld velger Intility

Assuranseforeningen Skuld, en av verdens største aktører innen sjøforsikring, inngår avtale med Intility.  Avtalen innebærer at Skuld vil benytte Intilitys ferdigproduserte IT-plattformtjeneste for sin globale virksomhet i Oslo, Bergen, Singapore, New York, København, London, Piraeus, Hamburg og Hong Kong.                                                                                  

Intility-tjenesten vil gi Skuld en komplett IT-plattform som inkluderer ubegrenset tilgang til skybasert compute og lagring, enterprise-grade sikkerhetstjenester, produktivitetsløsninger, og sømløs integrasjon med eksterne nettskyer. I tillegg vil Intility ta et totalt ansvar for Skuld sin IT-plattform gjennom hele avtaleperioden. Dette innebærer blant annet drift av selskapets infrastruktur og forretningsapplikasjoner, 24/7/365 overvåkning av alle systemer og brukere, single point of contact, samt sørge for en optimal IT-hverdag for alle Skuld sine medarbeidere.

Med Intility får vi tilgang til en fremtidsrettet IT-plattform som gir oss den riktige miksen av trygghet, fleksibilitet og innovasjon for vårt miljø. Samtidig vil våre IT-ressurser nå kunne fokusere mer på digitaliseringen av Skulds kjernevirksomhet, noe som er svært viktig for oss.

Rune Hope, SVP og IT-direktør i Skuld

Avtalen med Skuld understreker Intilitys evne til å levere IT-tjenester til globale aktører med komplekse behov og distribuert infrastruktur. Intility har allerede flere internasjonale selskaper på kundelisten, blant andre Scatec Solar, Idex, Warner Bros, Photocure og Nevion.

 Vi er veldig stolte over at Skuld har valgt Intility-plattformen for sitt globale IT-miljø.  Vår viktigste oppgave blir å ivareta en sikker og velfungerende plattform for selskapet, samt understøtte Skuld i deres kontinuerlige arbeid med å digitalisere egen virksomhet.

Andreas Hisdal, administrerende direktør i Intility

For mer informasjon, kontakt:

Skuld: IT direktør, Rune Hope, tlf. 450 75 000

Intility: Adm.  dir, Andreas Hisdal, tlf. 907 28 112

Om Skuld:

Skuld er et ledende sjøforsikringsselskap med en sterk finansiell posisjon og er klassifisert med ‘A’ rate hos Standard & Poor’s. Kundene består av internasjonale skipsredere og befraktere, aktører innenfor offshore og energisektoren med mer. Skuld ble etablert i 1897 som et ansvarsforsikringsselskap (P&I Club) for skandinaviske skipsredere. I dag tilbys en lang rekke forsikringsprodukter og juridisk assistanse gjennom Skuld P&I og syndikatet Skuld 1897 på Lloyd’s, London. Med hovedkontor i Oslo og et verdensomspennende kontornettverk assisterer Skuld sine medlemmer og klienter døgnet rundt.

Intility Partner EcoSystem