Plattformoppdatering

Automatisk oppsett av iPad og iPhone – rett fra fabrikken

Intility tilbyr automatisk oppsett av nye mobile enheter fra Apple. Enhetene leveres direkte fra Apple og oppsettet rulles automatisk ut så fort enheten skrus på. Det hele gir en effektiv leveranse av nye enheter uten unødvendige mellomledd, gode brukeropplevelser og økt sikkerhet på den mobile utstyrsparken.

Det hele muliggjøres via Apple Device Enrollment Program (DEP). Med DEP vil enheten rett ut av boksen få alle relevante innstillinger som e-post, VPN, og riktige sikkerhetsinnstillinger. Ferdig konfigurerte Apps fra App Store eller egenutviklede applikasjoner vil også kunne installeres.

Oppsettet krever kun at den ansatte skriver inn sitt brukernavn og passord, resten skjer automatisk.

DEP er en del av tjenesten Intility Managed iOS som er ferdig integrert med den øvrige Intility-plattformen. Dette gir kunder en helhetlig oversikt over alle enheter knyttet til de ansattes arbeid, alt fra PC/Mac, og til mobil og nettbrett.

  • Automatisk enrollment i MDM
  • Automatisk oppsett av nær sagt alle innstillinger
  • Installasjon av egenutviklede applikasjoner eller via App Store (uten brukers iCloud-konto).
  • Bedriften bevarer eierskapet til applikasjonene via Apples VPP program
  • Spor lås og wipe uten å administrere brukers “Find my iPhone”.
  • Økt sikkerhet ved restriksjoner, låsekode, sertifikater m.m.
Intility Partner EcoSystem