Nyheter

SuperOffice implementeres som en tjeneste på plattformen

Intility har inngått avtale med SuperOffice, en av Europas ledende leverandører av CRM-løsninger til bedriftsmarkedet. Avtalen innebærer at SuperOffice implementeres som en ferdigprodusert tjeneste for alle selskaper på Intility-plattformen. Applikasjonen leveres som en fleksibel brukerbasert tjeneste som inkluderer kontinuerlige versjonsoppgraderinger, lisensadministrasjon og ubegrenset brukersupport. 

Over 11 000 europeiske selskaper benytter i dag SuperOffice CRM, deriblant mange av Intilitys kunder. Med SuperOffice som en tjeneste får alle selskaper på Intility CRM systemet ferdig integrert med eget IT-miljø. 

Oppsummert gir samarbeidet flere fordeler for selskaper på Intility:

  • Klikkbasert tilgang til SuperOffice som en tjeneste
  • Ferdig integrert med selskapets IT-miljø
  • Single point of contact og ubegrenset support
  • Garantert utviklingstakt
Intility Partner EcoSystem