Nyheter

Verdane väljer Intility

Verdane, ett nordiskt investeringsbolag med särskilt fokus på investeringar inom programvara och e-handel, har valt Intility som sin partner för IT-drift.

På Verdanes meritlista finns investeringar i nordiska teknikdrivna företag som Boozt.com, Banqsoft och Easypark. Verdane arbetar också intensivt internationellt från sina kontor i Oslo, Stockholm, Helsingfors, Köpenhamn och London. En driftsmiljö som förenklar och lägger grunden för ett nära och effektivt samarbete över landsgränserna är en absolut nödvändighet för Verdane.

Som en del av leveransen från Intility får Verdane tillgång till ett brett spektrum av tjänster. Intility-plattformen hjälper till att integrera funktionalitet från bland annat Office 365, Salesforce och Slack. Samtidigt uppfyller Intilitys ID- och säkerhetsplattform de krav som Verdane har på informationssäkerhet och regeluppfyllelse.

”Med vår position som föredragen köpare, aktiv ägare och utvecklare av teknologidrivna tillväxtföretag fokuserar vi på hela värdekedjan och vill använda oss av best-of-breed inom varje segment. Mycket av kvaliteten i vårt arbete handlar om rätt kombinationer av team och kompetens, och detta gäller naturligtvis också valet av IT-driftspartner.” – Säger Øystein Sandnes, Head of IT and Digitalisation på Verdane.

”För oss är det ett bevis på förtroende när teknikinriktade företag som Verdane väljer att använda Intility-lösningen. Vi tror att en väl fungerande IT-plattform är avgörande för att nå våra egna mål med digitalisering och ser fram emot att vara en stödjande partner för Verdane i deras fortsatta arbete.” säger Andreas Hisdal, VD för Intility.

Intility Partner EcoSystem