Nyheter

Verdane velger Intility

Verdane, et nordisk investeringsselskap med særlig fokus på teknologi, gjennom investeringer i programvare og e-handel, har valgt Intility som sin partner på IT-operations. 

På merittlisten til Verdane ligger investeringer i nordiske teknologidrevne selskaper som Boozt.com, Banqsoft og Easypark. Verdane jobber også utstrakt Internasjonalt fra sine kontorer i Oslo, Stockholm Helsinki, København og London. Et driftsmiljø som forenkler og legger grunnmuren for et nært og effektivt samarbeid på tvers av landegrensene er et absolutt må-ha for Verdane.

Som en del av leveransen fra Intility får Verdane tilgang på et rikt spekter av tjenester. Intility-plattformen bidrar til å sy sammen funksjonalitet fra blant annet Office 365, Salesforce og Slack. Samtidig ivaretar Intilitys ID- og sikkerhetsplattform de kravene Verdane har til informasjonssikkerhet og compliance.

«I vår posisjon som foretrukken kjøper, aktiv eier og utvikler av teknologisk fundamenterte vekstselskaper har vi fokus på hele verdikjeden, og ønsker å benytte oss av best of breed innenfor hvert segment. Mye av kvaliteten i vårt arbeid handler om riktige kombinasjoner av team og kompetanse, og dette gjelder naturlig nok også for valg av IT-Operations partner.» – Sier Øystein Sandnes, Head of IT and Digitalisation i Verdane. 

«For oss er det en tillitserklæring at teknologifokuserte selskap som Verdane velger å ta i bruk Intility-løsningen. Vi tror at en velfungerende IT-plattform er utslagsgivende for å kunne nå egne mål om digitalisering, og ser frem til å være en støttespiller til Verdane i deres arbeid videre.» sier Andreas Hisdal, administrerende direktør i Intility.

Intility Partner EcoSystem