Plattformuppdatering

Intility uppdateras med High Performance VDI

Intility-plattformen uppdateras med High Performance VDI: virtuella arbetsstationer med kraften hos ett datacenter.

VDI-plattformen ger arkitekter, ingenjörer, matematiker och data scientists obegränsad tillgång till datakraft för arbete med allt från 3D-modellering, rendering och digital animering till tunga beräkningsoperationer relaterade till dataanalys och data mining.

Intility High Performace VDI är ett alternativ till traditionella lokala arbetsstationer där brist på skalbarhet och rörlighet utgör en allt större utmaning för många företag och deras experter. Med high performance VDI kan användare få åtkomst till tjänsten var som helst i världen, även med  4G. Tjänsten levereras helt utan bindningstid och kan skalas upp och ned fritt efter behov.

Intility High Performance VDI använder NVIDIA Tesla®-grafikkort och högpresterande Compute & Storage. Plattformen är också lämplig för att utforska kraften i GPU Computing för AI, Deep Learning och Big Data Analytics genom NVIDIA CUDA-ramverket eller OpenCL.

Lösningen stöds av Intilitys 24/7/365 support- och övervakningstjänst. VDI-plattformen skyddas dessutom av Intilitys kompletta säkerhetsplattform.

Intility Partner EcoSystem