Nyheter

Hotel Continental velger Intility

Hotel Continental velger Intilitys plattformtjeneste for hele sitt IT-miljø. Avtalen er en sentral del av Hotel Continentals digitale strategi, og bidrar til økt sikkerhet, stabilitet og sømløse tjenester for hotellets gjester og ansatte.

Hotel Continental ligger i hjertet av Oslo og er et av Norges flotteste femstjerners hoteller. Hotellet har lang historie og den samme familien har gjennom fire generasjoner utviklet Hotel Continental til det levende hotell- og restauranthuset det er i dag. Hotel Continental består av 151 rom og suiter, konferanse- og eventlokaler, samt fire restauranter og barer. Blant disse er Theatercaféen og Eik Annen Etage.

I tillegg til ende-til-ende-ansvar for Hotel Continentals workplace-miljø, danner Intility Property Infrastructure en digital grunnmur for teknologi og digitale tjenester på tvers av de tre byggene som utgjør Hotel Continental. Intility Property Infrastructure er en komplett nettverks- og sikkerhetsløsning for næringsbygg som ivaretar alt fra byggtekniske systemer til servicetjenester og gjestenettverk.

Intilitys plattformtjeneste benyttes av flere enn 650 virksomheter og 50.000 sluttbrukere, fordelt på over 2500 lokasjoner i Skandinavia og resten av verden. Blant disse er Norges Bank, Eidsiva, Scatec, Norad, BDO og advokatfirmaene Wiersholm og BAHR.

Intility fungerer som en katalysator for selskaper som vil realisere egne digitale ambisjoner.

Les mer om Hotel Continental.

Intility Partner EcoSystem