Plattformoppdatering

Intility lanserer Security Center

Intility lanserer sikkerhetsportalen Security Center som en inkludert tjeneste for alle selskaper på Intility.

Intility Security Center (ISC) er utviklet for å gi selskaper på Intility innsikt i egen sikkerhetsplattform og tilhørende sikkerhetstjenester. 

ISC inneholder sanntidsinformasjon om brannmurregler, sårbarheter, nettverkssegmentering og aktiverte sikkerhetsopsjoner. Et dokumentbibliotek med compliance- og styringsdokumenter inkludert Intilitys årlige ISAE 3402 og 3000 Type II-rapporter er tilgjengelig for nedlasting. Intility Security Center har også en nyhetsfeed, hvor det løpende publiseres oppdateringer, nyheter og vurderinger innenfor sikkerhetsområdet. 

Intility Security Center oppdateres kontinuerlig med ny funksjonalitet. 

Intility Partner EcoSystem