Nyheter

Canal Digital og Viasat, nå Allente, velger Intility

Allente er navnet på den nye nordiske telegiganten etter sammenslåingen av Canal Digital og Viasat Consumer. Det nye selskapet velger Intilitys industrialiserte plattformtjeneste for sitt IT-miljø. Allente har over 1,2 millioner TV-abonnenter i Norden og en årlig omsetning på mer enn 7,0 milliarder kroner. 

Selskapet består av 400 ansatte på tvers av kontorer i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Allente leverer satelittbaserte TV-tjenester i tillegg til strømmetjenester, IPTV og bredbånd via åpne fibernettverk. 

Intility er en ferdig produsert plattformtjeneste for multicloud IT-miljøer. Tjenesten benyttes av mer enn 600 selskaper på tvers av 2000 lokasjoner i Norge og resten av verden. 

Intility fungerer som en digital grunnmur og katalysator for selskaper som vil utnytte teknologi til å øke egen produktivitet og konkurransekraft. 

Intility Partner EcoSystem