Nyheter

NHST Media Group signerer avtale med Intility

Mediekonsernet NHST, eier av blant annet Dagens Næringsliv, Norges største næringslivsavis, velger Intilitys industrialiserte plattformtjeneste for hele sitt globale IT-miljø.

NHST er et mediekonsern som består av flere ledende norske og internasjonale publikasjoner. Selskapet består av en global organisasjon på mer enn 700 medarbeidere, fordelt på lokasjoner i Oslo, London, Stamford, Houston, Seattle, Stockholm, Singapore og Hong Kong.

Intility er en ferdig produsert plattformtjeneste for multicloud IT-miljøer. Tjenesten benyttes av mer enn 600 selskaper på tvers av 2000 lokasjoner i Norge og resten av verden. Intilitys målsetning er å fungere som en katalysator for selskaper som vil utnytte kraften i teknologi til å øke egen produktivtet og konkurransekraft.

Les mer om NHST.


		
Intility Partner EcoSystem