Nyheter

Hotel Continental väljer Intility

Hotel Continental väljer Intilitys plattformstjänst för hela sin IT-miljö. Avtalet är en central del av Hotel Continentals digitala strategi och bidrar till ökad säkerhet, stabilitet och sömlösa tjänster för hotellets gäster och anställda.

Hotel Continental ligger i hjärtat av Oslo och är ett av Norges finaste femstjärniga hotell. Hotellet har en lång historia och samma familj har genom fyra generationer utvecklat Hotel Continental till det levande hotell- och restauranghus det är idag. Hotel Continental består av 151 rum och sviter, konferens- och eventlokaler, samt fyra restauranger och barer. Bland dessa är Theatercaféen och Eik Annen Etage.

Utöver end-to-end-ansvar för Hotel Continentals workplace-miljö, bildar Intility Property Infrastructure en digital grund för teknologi och digitala tjänster över de tre byggnaderna som utgör Hotel Continental. Intility Property Infrastructure är en komplett nätverks- och säkerhetslösning för kommersiella byggnader som hanterar allt från byggnadstekniska system till servicetjänster och gästnätverk.

Intilitys plattformstjänst används av fler än 650 företag och 50 000 slutanvändare, fördelat på över 2500 platser i Skandinavien och resten av världen. Bland dessa är Norges Bank, Eidsiva, Scatec, Norad, BDO och advokatfirmorna Wiersholm och BAHR.

Intility fungerar som en katalysator för företag som vill förverkliga sina digitala ambitioner.

Läs mer om Hotel Continental.

Intility Partner EcoSystem