Nyheter

Klaveness Digital velger Intility

Klaveness Digital velger Intility Managed Azure. Klaveness Digital er et norsk teknologiselskap eid av Torvald Klaveness, som utvikler løsninger som hjelper globale selskaper å redusere kostnader og risiko relatert til frakt og logistikk, gjennom sanntidsdata og innsikt som kan hjelpe kunder å ta smarte beslutninger. Teamet består av logistikkeksperter og dataspesialister i tillegg til et kommersielt team. 

Intility Managed Azure inngår som en del av Intilitys cloud operations-tjeneste og omfatter blant annet sikring og daglig drift av virksomhetskritiske systemer som er bygget over én eller flere skyplattformer. 

Intility er en plattformtjeneste for multicloud IT-miljøer. Tjenesten benyttes av mer enn 600 selskaper på tvers av 2 000 lokasjoner i Norge og resten av verden. Intility fungerer som en katalysator for selskaper som vil utnytte teknologi til å øke egen produktivitet og konkurransekraft. 

Les mer om Klaveness Digital her.

Intility Partner EcoSystem